Ferie i Lejre - Danmarks vugge

Julekonkurrence

Vind en juleoplevelse på Ryegaard Gods - der findes et sted hvor oplevelserne kan mærkes på krop og sjæl - vil du mærke?

julemarked i Lejre

Kom til jul i Lejre

Traditionen tro, byder Lejre på julestemning for både børn og voksne. Besøg de hyggelige julemarkeder, fæld jeres eget juletræ, og nyd de julekoncerter, som julen i Lejre byder på.

Nationalpark Skjoldungernes Land

I marts 2015 blev Nationalpark Skjoldungernes Land indviet. Det er Sjællands første nationalpark, og den 4. i Danmark. Nationalpark Skjoldungernes Land ligger bl.a. i Lejre, og den er placeret i dette område pga. unikke natur-, landskabs- og kulturhistoriske værdier.

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre er et enestående og spændende udflugtsmål med huse og miljøer fra stenalder, jernalder, vikingetid samt arbejdende værksteder og gamle husdyrracer. Her finder du 13.000 års danmarkshistorie midt i et velbevaret istidslandskab.

Oplev Fjordlandet

De fem destinationer rundt om Roskilde fjord og Isefjord byder på en masse spændende oplevelser som alle sanser og til hele familien.

Besøgsgårde og gårdbutikker

I Lejre kan du hente din mad, direkte på bondegården, eller komme på besøg og se hvordan maden bliver til.

Lejre – ferie i naturen

Gå på opdagelse mellem ådale, enge og overdrev, søer, moser og skove. Måske vil du fiske i fjorden?

Du kan også købe gode økologiske varer i gårdbutikkerne eller få pirret dine sanser hos kunstnerne i de mange gallerier og atelierer.