Tag på aktiv ferie i Lejre

Tag på aktiv ferie i Lejre

Holder du af aktiviteter under åben himmel? Og kan du måske endda lide at få sved på panden? Så tag på aktiv ferie i Lejre. Spil en runde golf i Ledreborg Palace Golf Club, banen ligger i smukke omgivelser lige ved Ledreborg Slot. Her finder du også Fly High, Nordeuropas største svævebanepark, som giver hele familien en oplevelse, når I suser fra træ til træ. Prøv om du kan få bid på et af Lejres fiskevande, eller lad dig udfordre af en tur på mountainbike i det kuperede terræn. Nationalpark Skjoldungernes Land giver dig også gode muligheder for gå-, vandre-, løbe- og cykelture i et helt unikt landskab.

Ledreborg Palace Golf

Ledreborg Palace Golf Club

Ledreborg Palace Golf Club er en 18 hullers-bane i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot. Den er Skandinaviens eneste bane designet af den professionelle britiske golfspiller Sir Nick Faldo.

Nationalpark Skjoldungernes Land

I marts 2015 blev Nationalpark Skjoldungernes Land indviet. Det er Sjællands første nationalpark, og den 4. i Danmark. Nationalpark Skjoldungernes Land ligger bl.a. i Lejre, og den er placeret i dette område pga. unikke natur-, landskabs- og kulturhistoriske værdier.

Lystfiskeri

Er du glad for at fiske? Så tag fiskestangen med på ferie, og prøv nogle af Gordon P. Henriksen favoritpladser i Lejre. Den professionelle lystfisker er bl.a. kendt fra "Storrygeren" på DR2 - og han er opvokset i Lejre.