Familiesjov i Lejre

Familiesjov i Lejre

Trænger du og din familie til et pusterum? Så prøv en familieferie i Lejre, hvor I kan hygge jer med aktiviteter, der inviterer hele familien til at deltage uanset alder. Måske skal I prøve Nordeuropas største svævebanepark? I Lejre er forhistorien nærværende overalt, lige til at mærke på og lege med. Gå på opdagelse i naturen mellem gravhøje, jættestuer og kongehaller. Brug en dag i Sagnlandet Lejre, hvor I får hverdagslivet i både stenalder, jernalder og vikingetid helt tæt på. Eller tag en tur til den gamle Tadre Mølle, som stadig kører, og hvor I kan få malet mel. Hvis I har lyst, kan I også overnatte på møllens naturlejrplads.

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre er et enestående og spændende udflugtsmål med huse og miljøer fra stenalder, jernalder, vikingetid samt arbejdende værksteder og gamle husdyrracer. Her finder du 13.000 års danmarkshistorie midt i et velbevaret istidslandskab.

Økologi i Lejre

I Lejre går vi op i, hvor maden kommer fra. Og vi elsker økologi. Hent din mad direkte i gårdbutikken, eller nyd den tilberedt på en af vores skønne restauranter.

Spisesteder

Vil du smage hjemmelavet, veltilberedte måltider og vil du gerne smage på grønne Lejre? Så besøg en af vores spisesteder, hvor lokale råvarer, økologi og den gode oplevelse er i fokus.

Få oplevelser i naturen

Der findes et sted hvor du kan nyde naturen i ro og mag, hvor lange stier og ruter snor sig igennem det uspolerede, rå landskab. Lad hovedet få fri, og gå på opdagelse i Lejres natur.

Strande og bademuligheder

Har du også brug for at blive kølet ned i den skønne sommervarme - så tag og kig her. Vi har masser af sand, sol og vand - nyd det.