Oplev Lejre

I Lejre får du historiske oplevelser, ferie med børn, aktiv ferie, kunst og gode spisesteder. Hold en dejlig ferie i Lejre med hele familien. 

Nyd Lejres natur

Landskabet er præget af dybe dale med enge og åer i bunden, og her er dødislandskaber med stejle bakker og store skove, du kan gå på opdagelse i. Mod nord ligger Roskilde Fjord og Isefjorden, hvor du kan få en dukkert, fiske eller sejle. Overalt i landskabet ser du spor tilbage til dengang

Få historisk oplevelser

I bakkerne i Lejre stod Danmarks vugge. Her har vikingesagnkongerne Skjoldungeslægten sat spor i landskabet. Oplev mystikken i deres gamle kæmpehaller, gravhøje, jættestuer og skibssætninger, hvor mennesker blev begravet.

Økologi Lejre

Interesserer du dig for økologiske grøntsager og andre fødevarer? Tænker du over, om koen har haft det godt, om æblerne er sprøjtede, og hvordan øllet er brygget? I Lejre gør vi en stor indsats for at producere sunde, økologiske fødevarer og at beskytte natur, klima og drikkevand.

Tag på aktiv ferie i Lejre

Holder du af aktiviteter under åben himmel? Og kan du måske endda lide at få sved på panden? Så tag på aktiv ferie i Lejre.

Oplev kunst i Lejre

Kunsten har mange udtryk og i Lejre bor der mange forskellige kunstnere. Mange har åbent for besøgende og vil gerne vise deres kunst frem. Der er kunstgallerier og atelier og på listen nedenfor kan du få et godt overblik over, hvem der er.

Lejre Magasin 2019

Velkommen til det gode liv på landet / Naturen, maden og kulturen