Oplev Lejre

I Lejre får du historiske oplevelser, ferie med børn, aktiv ferie, kunst og gode spisesteder. Hold en dejlig ferie i Lejre med hele familien. 

Nyd Lejres natur

I Lejre finder du en enestående natur, som er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land.

Få historiske oplevelser

I bakkerne i Lejre stod Danmarks vugge. Her har vikingesagnkongerne Skjoldungeslægten sat spor i landskabet. Oplev mystikken i deres gamle kæmpehaller, gravhøje, jættestuer og skibssætninger, hvor mennesker blev begravet.

Økologi Lejre

Interesserer du dig for økologiske grøntsager og andre fødevarer? Tænker du over, om koen har haft det godt, om æblerne er sprøjtede, og hvordan øllet er brygget? I Lejre gør vi en stor indsats for at producere sunde, økologiske fødevarer og at beskytte natur, klima og drikkevand.

Spisesteder

Foto: Marie Louise Munkegaard

Danmarks største Kongehal

Danmarks største Kongehal fra Vikingetiden ligger i Sagnlandet Lejre.

Tag på aktiv ferie i Lejre

Holder du af aktiviteter under åben himmel? Og kan du måske endda lide at få sved på panden? Så tag på aktiv ferie i Lejre.

Oplev kunst i Lejre

Kunsten har mange udtryk og i Lejre bor der mange forskellige kunstnere. Mange har åbent for besøgende og vil gerne vise deres kunst frem. Der er kunstgallerier og atelier og på listen nedenfor kan du få et godt overblik over, hvem der er.