Økologi og oplevelser i Lejre | Smag på økologiske Lejre

Smag på økologiske Lejre

Interesserer du dig for økologiske grøntsager og andre fødevarer? Tænker du over, om koen har haft det godt, om æblerne er sprøjtede, og hvordan øllet er brygget? I Lejre gør vi en stor indsats for at producere sunde, økologiske fødevarer og at beskytte natur, klima og drikkevand. På en tur gennem det smukke landskab her midt på Sjælland finder du gårdbutikker, hvor du kan købe økologiske grøntsager, men også frugt, bær, vin, kød og brød. Her er hele to bryggerier, Herslev Bryghus og Hornbeer, hvor du kan smage og købe økologisk øl. Så kør ud og se, hvor maden bliver til, og smag på al den gode økologi.

Fyld køletasken med lokale lækkerier

Tag på en kulinarisk udflugt gennem Lejres smukke landskab. Mens du nyder naturen her midt på Sjælland, kan du købe alt fra vin og økologisk øl til gode lokale, økologiske grøntsager, frugt og kød - direkte fra producenten.

Spisesteder

Vil du smage hjemmelavet, veltilberedte måltider og vil du gerne smage på grønne Lejre? Så besøg en af vores spisesteder, hvor lokale råvarer, økologi og den gode oplevelse er i fokus.

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre

Sagnlandet Lejre er et enestående og spændende udflugtsmål med huse og miljøer fra stenalder, jernalder, vikingetid samt arbejdende værksteder og gamle husdyrracer. Her finder du 13.000 års danmarkshistorie midt i et velbevaret istidslandskab.