Tag på aktiv ferie i Lejre

Tag på aktiv ferie i Lejre

Holder du af aktiviteter under åben himmel? Og kan du måske endda lide at få sved på panden? Så tag på aktiv ferie i Lejre. Spil en runde golf i Ledreborg Palace Golf Club, banen ligger i smukke omgivelser lige ved Ledreborg Slot. Her finder du også Fly High, Nordeuropas største svævebanepark, som giver hele familien en oplevelse, når I suser fra træ til træ. Prøv om du kan få bid på et af Lejres fiskevande, eller lad dig udfordre af en tur på mountainbike i det kuperede terræn. Nationalpark Skjoldungernes Land giver dig også gode muligheder for gå-, vandre-, løbe- og cykelture i et helt unikt landskab.

Ledreborg Palace Golf

Ledreborg Palace Golf Club

Ledreborg Palace Golf Club er en 18 hullers-bane i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot. Den er Skandinaviens eneste bane designet af den professionelle britiske golfspiller Sir Nick Faldo.

Nationalpark Skjoldungernes Land

I marts 2015 blev Nationalpark Skjoldungernes Land indviet. Det er Sjællands første nationalpark, og den 4. i Danmark. Nationalpark Skjoldungernes Land ligger bl.a. i Lejre, og den er placeret i dette område pga. unikke natur-, landskabs- og kulturhistoriske værdier.

Strande og bademuligheder

Har du også brug for at blive kølet ned i den skønne sommervarme - så tag og kig her. Vi har masser af sand, sol og vand - nyd det. 

Lystfiskeri

Er du glad for at fiske? Så tag fiskestangen med på ferie, og prøv nogle af Gordon P. Henriksen favoritpladser i Lejre. Den professionelle lystfisker er bl.a. kendt fra "Storrygeren" på DR2 - og han er opvokset i Lejre.

Få oplevelser i naturen

Der findes et sted hvor du kan nyde naturen i ro og mag, hvor lange stier og ruter snor sig igennem det uspolerede, rå landskab. Lad hovedet få fri, og gå på opdagelse i Lejres natur.

Få historiske oplevelser

Har du svært ved at huske hvor og hvornår Danmarkshistorien udviklede sig? Eller vil du bare gerne se historien komme til live? Så skal du komme til Lejre.