Ture i Lejre

I Lejre kan du opleve naturen på mange forskellige måder. Vil du vandre, slentre, cykle eller køre i bil? Det er op til dig. Her finder du forslag til en lang række ture rundt i Lejres smukke og kulturhistorisk spændende natur. Her finder du forslag til en lang række ture rundt i Lejres smukke og kulturhistorisk spændende natur. Det er ture til fods, på cykel eller i bil. Undervejs på dine ture kan du også besøge økologiske landmænd, der har salg ved stalddøren, eller købe øl direkte fra producenten hos både Herslev Bryghus og Hornbeer. Kig også indenfor på de mange gallerier og atelierer, hvor de lokale kunstnere viser deres kunst frem.

Ture på cykel i Lejre

Cykl ud og oplev Lejres natur. Du møder en natur, som ikke kun er smuk men også byder på interessant kulturhistorie med gravhøje, jættestuer og kongehaller.

Ture til fods i Lejre

Når du besøger Lejre, så benyt lejligheden til en gåtur i noget af det bedste Sjælland har at byde på. Lejre er rig på smuk natur, som oven i købet byder på interessant dansk kulturhistorie med gravhøje, jættestuer og kongehaller. Herunder finder du en samling forslag til vandreture i Lejr

Ture i bil i Lejre

Er du til kunst, økologi eller forhistoriske oplevelser? Vil du på tur alene, med kæresten eller med hele familien? Herunder finder du en samling forslag til ture i bil i Lejre - måske er der en eller flere, du har lyst til at prøve.

Ruter gennem Lejre

Flere nationale ruter for vandrere, cyklister og bilister går gennem Lejre. Få inspiration til nye ture i området ved at følge linkene herunder.

Lokale guidede ture i Lejre

I Lejre har vi en masse lokale ildsjæle som meget gerne vil fortælle dig om de små og store historier der ligger gemt rundt omkring i Lejre.

Få historiske oplevelser

I bakkerne i Lejre stod Danmarks vugge. Her har vikingesagnkongerne Skjoldungeslægten sat spor i landskabet. Oplev mystikken i deres gamle kæmpehaller...

BikeRent.dk - cykeludlejning

BikeRent.dk på Hvalsø Station ligger i hjertet af Sjælland, kun 40 min. fra hovedstaden. BikeRent.dk ligger også i tæt forbindelse med Nationalpark S...

Skjoldungestierne

Skjoldungestierne er et netværk af stier, som spreder sig ud igennem bl.a. Lejre. Brug kort eller app, så du får overblik over de mange muligheder for ture.

Sommervandringer i Lejre

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum igen til en række spændende historiske sommervandringer i Lejreområdet.