Vej natur

Ture i bil i Lejre

Foto: Ikke tilgængelig

Er du til kunst, økologi eller forhistoriske oplevelser? Vil du på tur alene, med kæresten eller med hele familien? Herunder finder du en samling forslag til ture i bil i Lejre - måske er der en eller flere, du har lyst til at prøve.

Når du kører på opdagelse i Lejre, har du hele tiden den smukke natur omkring dig, og den er oven i købet også rig på interessant kulturhistorie med gravhøje, jættestuer og kongehaller. Der er bilture af både en og flere dages varighed, så vælg den, der passer dig bedst. Og hav en god tur!

Kunstrute gennem Lejre

Tag på kunstopdagelse i områdets landsbyer, og lad jer overraske af mangfoldigheden. Kunstruten fører jer til mange spændende steder og kunstnere.

Oplev vikinger i Lejre

I Lejre kan du opleve vikingerne på tætteste hold. Her kan du få svar på, hvordan vores forfædre levede, hvad de spiste, hvordan de festede, og hvad t...

I oldtidens fodspor

Gl. Lejre er blevet kaldt Danmarks Riges vugge. Her finder I alt fra Skjoldunger til skibssætninger, gravhøje, 5000 år gamle jættestuer og en talerstol af sten langt inde i den dybe skov.