Sol over Lejre | Visitlejre

Sol over Lejre

En månedlang fejring af fjorden og Lejre

Kom og vær med når vi fejrer Lejre, fjorden, hornfisken, Nationalparken, bæredygtighed, økologi, råvarer og fællesskaber. Sol over Lejre er både en egnsret og en følelse. I løbet af maj måned er der en lang række events, hvor du kan opleve, fiske, smage, lære, lege og en masse andet.

VIND FANTASTISK PRÆMIE:

Del dit Sol over Lejre med os! Har du været med til nogle af de mange tiltag, der foregår i løbet af maj måned i Lejre under #soloverlejre konceptet, eller har du haft din helt egen oplevelse, som er værd at vise frem?

Del dit billede på Instagram eller Facebook og tag det med #soloverlejre, så er du med i konkurrencen om at vinde en af tre ”Sol over Lejre gavekurve”. Kurven indeholder et par fiskestænger, lidt hornfiskeblink og en røgovn fra Abu Garcia, røgsmuld fra Danish Outdoor, en bakke æg fra Hegnsholt, seks øl fra Herslev Bryg, Rugbrød fra Ravnshøjgaard, lokalt økologisk grønt og en flaske æblemost fra Olsens Cider. Det eneste, der mangler, er fisken – men den må du bare fange selv!

Læs mere: Fotokonkurrence #SoloverLejre

 

Oversigt over Sol over Lejre events:

 

Økologi i Lejre

I Lejre går vi op i, hvor maden kommer fra. Og vi elsker økologi. Hent din mad direkte i gårdbutikken, eller nyd den tilberedt på en af vores skønne restauranter.

Book en oplevelse i Lejre